Patrons

 

Nancy G. BRINKER

Nancy G. Brinker asszony személyében a nemzetközi diplomáciai és művészeti élet olyan rendkívüli szereplője fogadta el a védnöki tiszt betöltésére vonatkozó felkérést, aki minden tekintetben megfelelő megtestesítője az Art Market Budapest által vállalt és képviselt értékeknek. Az Egyesült Államok kormányának korábbi protokollfőnökeként, korábbi budapesti nagykövetként, az általa a mellrák elleni küzdelem világszerte ismert szervezeteként megalapított Susan G. Komen Foundation vezetőjeként, az USA egyik legbefolyásosabb közéleti személyiségeként, ismert nemzetközi diplomataként és a közép-európai képzőművészet támogatójaként Brinker asszony aktív szerepet vállal az Art Market Budapest hírnevének erősítésében és hírének terjesztésében.

TARLÓS István

Budapest főpolgármestere, Tarlós István társvédnöki közreműködése a Budapest Főváros és az Art Market Budapest közötti stratégiai partnerséget, Budapest nemzetközi kulturális központi szerepre való törekvését jeleníti meg.

 

SZIJJÁRTÓ Péter

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Art Market Budapest magyarországi védnökeként azt az elkötelezettséget és felelősségvállalást képviseli, amellyel Magyarország jó házigazdaként várja a vásárra érkező vendégeket, és az Art Market Budapest iránti figyelmével és támogatásával is elősegíti Kelet és Nyugat kulturális újraegyesítését.