ART MARKET BUDAPEST 2020
A rendezvény látogatására vonatkozó járványbiztonsági házirend

 

Az Art Market Budapest látogatóinak és résztvevőinek egészsége és biztonsága elsőrendű szempont, ezért a fertőzésveszély elkerülése érdekében, a járványügyi hatóságok előírásaival és ajánlásaival összhangban a rendezvény helyszínén és ideje alatt a következő rendelkezések hatályosak, és az alábbi szabályok betartása a rendezvényen való részvétel feltétele. 

 • A kiállítóteret mindennap, a mosdókat, közösségi terek gyakran érintett felületeit naponta többször takarítjuk, fertőtlenítjük.
 • Kézfertőtlenítőket helyeztünk ki a kiállítási területen, annak jól látható és megközelíthető pontjain.
 • A rendezvény közreműködői (kiállítók, szervezők) testhőmérsékletét a rendezvényre érkezésükkor naponta ellenőrizzük.
 • A sorban állás elkerülése érdekében online jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk. Helyszíni jegyvásárláskor az érintésmentes (bankkártyás) fizetést javasoljuk. 

A rendezvényre szóló belépőjegy megvásárlásával a látogatók elfogadják és vállalják az Art Market Budapest alábbi járványügyi szabályainak betartását.

 • Az Art Market Budapest területén kizárólag egészséges, tünetmentes személy tartózkodhat, ennek érdekében belépéskor munkatársaink minden látogató esetében lázat mérnek. Akinek testhőmérséklete 37,8 °C vagy ennél magasabb, az nem tartózkodhat a rendezvény területén.
 • Kérjük, a rendezvényre a helyszínen csak akkor váltsa meg belépő jegyét, ha tünetmentes, és egészségesnek érzi magát.
 • Az Art Market Budapest egész területén kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése. A járványügyi előírások szerint munkatársaink jogosultak a maszk viselésének ellenőrzésére, és annak elmaradása esetén kötelesek a látogatók és résztvevők figyelmeztetésére.
 • Kérjük, tartsanak egymástól legalább másfél méter (1,5 m) távolságot.
 • Kérjük, a rendezvény helyszínén kerüljék a kézfogást.
 • Kérjük, használják a kiállítási területen kihelyezett kézfertőtlenítőket, amelyeket a bejáratnál és a kiállítótér több, jól látható és megközelíthető pontján is az önök rendelkezésére bocsátunk.
 • A járványügyi előírásokra is tekintettel korlátozzuk az egy időben a rendezvény területén tartózkodó személyek számát. Emiatt a rendezvényre való belépéskor sorban állás alakulhat ki. Kérjük, hogy várakozáskor is tartsanak egymástól másfél méter (1,5 m) távolságot. Az ebből esetlegesen fakadó kényelmetlenségek miatt kérjük és köszönjük látogatóink türelmét és megértését.
 • Tárlatvezetésekre csak előre egyeztetett időpontban kerülhet sor, és azokon legfeljebb 20 fő vehet részt.

 

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt. Maszk biztosítására a rendezvény szervezői nem kötelezhetőek, kérjük, saját eszközét használja. Az Art Market Budapest szervezője fenntartja a jogot, hogy a fenti rendelkezéseken az aktuális járványügyi előírásoknak megfelelően változtasson. 

 

A Park területén a Millenáris Park Nonprofit Kft. házirendje érvényes.